Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #182933

    Hi

    Please check in my site http://www.boazfine.com
    video link from youtube (bottom of page) opens really bad.
    Please advise how to handle videos

    TX
    Boaz

    #183016

    Hey boazfine!

    Please add following code to Quick CSS in Angular theme options under Styling tab

    ul .slideshow. fade_slider { height: 171.5px!important; }

    Regards,
    Yigit

    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by  Yigit.
    #195805

    Hi Yigit

    I did as you wrote, no change in site.
    Please further advise

    Tx

    #196069

    Please guys, can you assist me?

    #196233

    Hi!

    I have updated the code i posted in my previous post. Please try it now then flush browser cache and refresh your page a few times

    Regards,
    Yigit

    #196347

    I’m sorry…Still no luck
    Could you please advise how this user managed his videos using the same template:
    http://www.benrobins.com

    Tx, Boaz

    #196353

    Hey!

    That site is not using Angular any longer. The way you have the video on your portfolio is the default behavior for videos in the theme. What you can do is on that portfolio item click on the little film reel icon where you’ve added the video URL. This lets you add in a placeholder image as a preview for the video file.

    That is how the demo is set up here: http://www.kriesi.at/themes/angular/

    Best regards,
    Devin

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.