Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #20478

    I can’t find out why using a preview image breaks the functionality of YouTube videos embedded in a post -

    http://danmerhar.com/2012/12/13/orbital-wonky-music-video/

    It is happening on both of my Android devices – Nexus 7 and LG G2X. One of them is using Chrome, and the other is using whatever the default browser used to be.

    Any ideas?

    #107815

    Hi merhardj,

    What exactly is happening that makes them broken? Does it not play or does the image not show? Can you give a bit more details so we can debug a bit.

    Regards,

    Devin

    #107816

    The image shows up just fine, with a play button overlay, but trying to interact with it causes absolutely nothing to happen. At one point, I managed to hit just the right area, and tap at it multiple times, and the video loaded. I’m not sure if YouTube made a change on their end, but the functionality has been broken for a little while now.

    #107817

    Hi,

    You are using an old version of the theme. Current version is 1.6 and you have 1.4 .. I believe one of the updates fixed the mobile hover issue with the video. Please login to themeforest.com using the account you’ve purchased the theme with, and download the update. Please be aware that the update will require ftp to install and will overwrite all theme files including custom.css so please make sure to create a backup first.

    Thanks,

    Nick

    #107818

    D’oh! I could have sworn I updated the theme. I must have accidentally dragged the wrong version. Updating now, hopefully it fixes some of the issues I’ve been having. I’ll let you know.

    #107819

    Fixed it. Thanks for catching that I forgot to upgrade. Also fixed a few other lingering problems on mobile as well.

    #107820

    Glad Nick could help :)

    Let us know if you have any other questions or issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Video with "preview image" broken on mobile devices’ is closed to new replies.