Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #8040

    Impossible to add any videos (vimeo & youtube) in slideshow…!

    Any help is welcome…



    I wasn’t able to reproduce your problem, below the Page creation page in your dashboard you can enter links after pressing the “Add external video by URL” button, the video(s) will appear at the top of the page.



    My version of Worpdress is 3.3.1… and the result is :

    Same with youtube and another vimeo videos… No problem with others of your theme like upscale…


    Any help?

    I can’t work with this theme if videos aren’t playing… it’s working fine with a lightbox link but not dirctly in the slideshow…



    it works fine for me, can you create me an admin account and send me the login details through (Email address hidden if logged out) ? I’ll have a look.



    I have just send you informations.

    Thank for your help!



    I wasn’t able to figure out why but I found that using does display the video while doesn’t. Maybe you can edit your menu and link your url to that page. Once a solution is available it’ll be included in a theme update.



    Thanks for the response!

    Yes I can edit my menu, but it’s the main (welcome) page with the main website URL. The visitor type the main URL and cannot be able to know the exact URL where I want to display the main page… It’s a real problem. I can’t display video in the main page.

    I hope a solution very soon… but thank you for your work, this support forum is really good responsive.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Videos…’ is closed to new replies.