Tagged: , ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #18346

    Hi,

    quick issue,

    I cant get YouTube videos to play on my site, I have a video on my homepage, third rotation in the main slideshow, but as you can see you just get a url but nothing else.

    http://www.tobymccoll.com/tgit

    Any help?

    Thanks

    Toby

    #99098

    Just an update,

    this just seems to be effecting youtube, vimeo videos are fine.

    Any idea on the Youtube issue?

    Toby

    #99099

    Hey!

    Can you create a sample page with a youtube slide please. I can’t see a youtube video on this page: http://www.tobymccoll.com/tgit/

    Regards,

    Peter

    #99100

    Sorry,

    here is a test page for you to look at.

    http://www.tobymccoll.com/tgit/video-test-page/

    I am also trying to get the fade removed from videos so on the homepage it does not change size when moving between photo and slideshow in the homepage.

    I cant find ‘slideshow fade_slider’ and I cant change the element style from ‘height: 523.125px;’ to something that works to make this happen, any help?

    Toby

    #99101

    Any ideas?

    #99102

    Hi Toby,

    Can you create a temporary login so I can take a look at how you’ve added in the youtube video? You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    For the slideshow resizing, if you have a specific size you want the slideshow to be you can add !important to the size of the container and force it to stay that size. If you can point to the specific items with a video integrated we can assist with the needed css.

    Regards,

    Devin

    #99103

    Hey,

    Thanks, have emailed you the info.

    With regards to the CSS container issue. If you look on the test page

    http://www.tobymccoll.com/tgit/video-test-page/

    Under the vimeo video(slide 2) the slide still re-sizes despite the actual video content staying the size that I would like it. Essentially I want all slides and their content to be the same size and not re-size.

    Thanks

    Toby

    #99104

    Hi Toby,

    I should have spotted this earlier but the video needs to have embedding permissions turned on from Youtube. It does not so wordpress is unable to embed it on the page.

    For the slideshow height, you just need to define the height for the slideshow and then target only that page. I’ve added the following to your quick css:

    #top.page-id-402 .slideshow_container .slideshow.fade_slider {
    height: 340px !important;
    }

    And a bit more of an explanation in an email to you.

    Regards,

    Devin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Videos not working’ is closed to new replies.