Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
  • #12410

    I am writing to inform you that the update did not fix my wand feature so I can’t configure templates. I have reinstalled the theme and changed the php/framework/txt files. I was sent a response to my previous contact/support message with the generic ‘it should be fixed’ but it is still not working.

    I need my site to go live in 3 days time. I need this fixed urgently. I have responded to your office email with my login details to give you access to the site.

    Please help with haste.


    Support response


    The theme already received an update yesterday that should fix the issue. Please re download the latest version from themeforest and update the framework file ;)




    Christian Budschedl BA

    Bachelor of Arts (Multimedia Arts)

    Web Design & Development

    (Email address hidden if logged out)


    Hi michaelduturbure,

    There are a couple of other options you can try to fix the issue:

    - Re-install the whole theme right on top of the old to update all theme files to the latest version

    – Disable all currently active plugins you have running on the site and re-test the shortcode magic wand functionality

    In the meantime, you can paste this code and text into the visual editor for a page and then use it as a template to pull from:

    It has all the shortcodes used in a layout with example text and data.

    If you would like me to login and take a look, you can send the information to my email at DevinVinson (at) Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)



Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Wand not working’ is closed to new replies.