Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #15342

    Hi Guys

    Getting an error when using a watermark plugin, it currently has this error.

    getting js error on console:

    Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded

    I tried to remove that section from the js file, but it did not seem to go, does the js get cached at all??

    the actual code that is causing the above errors is:

    //hijack the original uploader and replace it if a user clicks on one an avia_uploader

    hijack_uploader: function()

    {

    window.original_send_to_editor = window.send_to_editor;

    window.send_to_editor = function(html)

    Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded

    {

    if(avia_media.aviaUseCustomEditor)

    {

    var container = avia_media.insertContainer,

    returned = $(html),

    img = returned.attr('src') || returned.find('img').attr('src') || returned.attr('href'),

    visualInsert = '';

    container.find('.avia_upload_input').val(img).trigger('change');

    if(img.match(/.jpg$|.jpeg$|.png$|.gif$/))

    {

    visualInsert = 'remove';

    }

    else

    {

    visualInsert = 'remove';

    }

    container.find('.avia_preview_pic').html(visualInsert);

    tb_remove();

    avia_media.reset_uploader();

    }

    else

    {

    window.original_send_to_editor(html);

    }

    };

    },

    #87117

    Hi!

    I marked this thread for Kriesi.

    Regards,

    Peter

    #87118

    Thanks Peter! Look forward to a response! :) Awesome support!

    For reference, when adding featured slides, it works fine, this above error is just confined to simply adding an image to the content of a post.

    #87119

    To update, to temporarily fix this, i just commented out the hijack function and call-up in the avia_media.js file, cleared the cache, and for now that has solved it but obviously have disabled a function for the avia framework, so not best solution but one that works.

    #87120

    Thank you for the additional update :)

    Hopefully Kriesi will have some additional information that might help shed some light on a solution.

    Regards,

    Devin

    #87121

    Hm, will have to test it but I am afraid this might just be an incompatibility that I cant solve…

    I will let you know in this thread if I found an easy solution for the issue…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Watermark plugin conflicting with inserting image in post content’ is closed to new replies.