Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #25749

    Hi

    I have an image that when a user clicks it, it must open a new web page. My short code looks like this:

    [av_image src=’URLimageLINK’ attachment=” align=’center’ animation=’no-animation’ link=’manually,http://www.link.com/'

    Where do I add the target blank?

    I tried this:

    [av_image src='URLimageLINK' attachment='' align='center' animation='no-animation' link='manually,http://www.link.com/' 'target="_blank"']

    But that dont work :(

    #128067

    BUMP ;)

    #128068

    Bump. Anyone?

    #128069

    Hi zedduo,

    Just as a general fyi our queue system goes by oldest posted topic or response within a topic to the newest. So each time you bump it actually pushed your topic to the end of our queue and not the front.

    I don’t know of any parameters for the target within a shortcode so I’ve tagged Kriesi on the topic to see if there is already something in place for it.

    Regards,

    Devin

    #128070

    O ok thanks for lett me know about the bumping.

    Ok hope Kriesi has an answer.

    Thanks!

    #128071

    We’ll include this feature in the next version. For now open up wp-contentthemesenfoldconfig-templatebuilderavia-shortcodesimage.php, delete the entire code within the file and copy/paste this code: https://gist.github.com/InoPlugs/ec2b8ea44ee1cf40ae1a into the file. Then save it and you’ll see a new option on the “element” screen.

    #128072

    And it works.

    AWESOME SUPPORT!! AWESOME THEME!

    Thank you!!! Money well spent!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Where to add target="_blank" in short code?’ is closed to new replies.