Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #255676

    Hi there,

    I’m trying to create a website wth your awesome Enfold theme.
    Something looks bad : my menu is transparent when I scroll down the pages and submens are transparent too.
    http://www.socacom.fr
    What did I miss?

    • This topic was modified 7 months, 1 week ago by  bielle64.
    #256004

    My test site looks ok:
    http://www.mm64.net
    but my final site looks awfull : transparent header menus, black lines between section.
    I can’t find what I did wrong :(
    Can someone help me please?

    #256013

    Hey!

    Thank you for using the theme!

    Did you migrate the test site to this domain http://www.socacom.fr ?

    Note that all theme options are saved on the database so it is essential that the database remain intact after the migration. Please use this plugin to properly transfer the website and all the media files associated with it. WP MigrateDB or WP MigrateDB PRO

    Refer to this link for more info: https://code.tutsplus.com/tutorials/migrating-your-wordpress-database-wp-migrate-db-production-to-development–wp-32684

    Cheers!
    Ismael

    #256026

    Hi !

    Problem is that I did not migrate the site for different reasons.
    I am creating it from scratch and I can’t make it look like the first one.

    #256197

    Hey!

    Please try using this plugin http://wordpress.org/plugins/wordpress-https/

    Best regards,
    Yigit

    #257559

    It appears that the bug is not ENFOLd related.
    It is due to mu host (Orange / Oleane). I had to show them that even a new wordpress install with ENFOLD dummy data is ok on other hosts and bugged on their servers.
    One guy modified “something” on my files to make the website look ok.
    I need to call them to know what is that “something”. If I have the information I’ll give it here, please do not close conversation yet.

    Anyway ENFOLD was not bugged ans is still the best theme ever :)

    #257619

    Hey!

    Glad it is working fine now and thanks for the update! We are waiting to hear from you :)

    Best regards,
    Yigit

    #267432

    Sorry but I was unable to reach the guy to have final explanations about my problem.
    I think it was just about rights in CHMOD.

    You can close this topic.

    Regards,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Why is my Enfold menu transparent?’ is closed to new replies.