Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #16145

    Hello,

    I’ve added the Abundance Latest News widget to my Footer in column four. The title of my post displays just fine but where a picture of the photo in my post should appear it remains empty. Can someone tell me how to fix this?

    Thank you,

    Minnoe

    http://www.blossomsonabudget.net

    #90346

    Hi,

    Do you have the latest version Abundance 1.5? In your functions.php, do you have this code?

    $avia_config['imgSize']['widget'] = array('width'=>36, 'height'=>36 ); // small preview pics eg sidebar news

    Also, please check wp-content/uploads and see if there are thumbnails with 36x36px images. I checked your website and there seems to be no images generated for the latest news box.

    Regards,

    Ismael

    #90347

    Hi Ismael,

    Yes, I do have Abundance 1.5 as well as that code.

    I guess the question I need to ask is should the Abundance Latest News widget prompt me to upload 36x36px images? Right now all it asks is for me to type in the ‘Title’, ‘Choose category you want to display’, and then the drop down choice of ‘Display title only’or ‘Title and excerpt’. Or is it somewhere along the Add a New Post process that I have to click somewhere to upload these images?

    Thank you in advance,

    Minnoe

    #90348

    Hi Minnoe,

    The image is pulled from the “Featured image” section in your Add a New Post page. Do you have an image inserted listed in that section? If not, upload one then refresh to see if it appears.

    Regards,

    Mya

    #90349

    Okay perfect! It worked. Thanks so much Mya.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Widget Not Displaying Picture’ is closed to new replies.