Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #453195

    Hi firstly, love Enfold you guys are awesome. Im having trouble with one of my sites widgets keep dissapearing. Ive tried enabling them and disabling them. i have had content in them, like the calendar widget, but when i refresh the admin all widgets dissapear from front and back end.

    Ive tried adding an enfold widget area and named it test then added widgets. Then went to the page settings and enabled it too, under sidebar settings, but no joy! by the time i went back to the widget menu to check if the custom widget area “test” i made was there, it had dissapeard and all standard widget areas were back !!! footer, sidebar pages etc etc.

    So i did it a 5th time, i dragged and dropped widests into the areas and once i left the admin area and went back literally nothing was showing on the widget page.

    However.. the footer on the front page shows the standard widgets, pages, archive etc … but hey do not show in the admin?

    ive tried two different web browsers and im all out of ideas.

    If anyone could help me id realy appreciate it. PLease try and add a set of widgets in a widget area and then enabling that on the website or just the homepage for example, becuase i cant figure it out!

    #453246

    This is the error again! widges and footers selected. But nothing showing in the widgets page ?

    #453522

    Hello,

    Have you tried disabling all third-party plugins to see if it gets fixed?

    Regards,
    Josue

    #453657

    HI Thankyou i have removed the plug ins there was only 3 and it seems to be a lot more stable, however nothing shows on the front page. Ive enabled the right side bar, put widgets in the “display everywhere box” and that didnt show anything, then i put them in the” sidebar pages area” and went to the home page back end, then enabled that sidebar – but it still didnt show anything? basiucaly it all works but not on my homepage. Do you have any ideas? and thank you for replying.

    #453877

    HI ive searched another post and someone had same problem and made a work aroud with layouts 1/3 and 2/3 for a widget area on the home page, so ive usaed that for now.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Widgets keep dissapearing. Please advise if you have time. Thanks’ is closed to new replies.