Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #601

    Please let us know why we are getting page error and the slider stops after the second slide on IE 8 on Window 7

    Following is the error report generated by IE 8 on Windows 7.

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; GTB6.5; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)

    Timestamp: Sat, 7 Aug 2010 14:54:18 UTC

    Message: Invalid argument.

    Line: 144

    Char: 219

    Code: 0

    URI: http://www.companywebdesign.ca/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.4.2

    #32139

    Hey!

    Interesting, the latest version of jQuery is 1.4.2 – which version of WordPress / Levitation are you using?

    Also, which plugins do you have active? If you disable them all does the slider function correctly?

    Best regards,

    James

    #32140

    Thank you for trying to help us out.

    We are using WordPress 3.0 and looks like we are using Levitation Template Version: 1.3.1

    We have disabled all Plugins. (Akismet, & Hello Dolly)

    Just a note. The site works fine on Firefox (Window 7 & Ubunto OS), Apple Safari (Windows 7 and Apple OS 10….)

    Issues we have is on IE 8 in combination with Window XP and 7.

    Thank you

    #32141

    Hi!

    This may be a bug in the theme.

    I’ll try a clean install and test in IE8 / Win XP & 7 and let you know once I’ve got it up and running.

    Regards,

    James

    #32142

    Hi James,

    We also tested it with Google Chrome browser and it works fine. So it looks like It’s only with IE8 ( may be IE7) browser’s which is causing the issue.

    We even tried inserting a ( temporary fix) code so that IE8 will emulate IE7 <meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=EmulateIE7″ /> in the header. But it did not work either.

    We also checked the page code at http://validator.w3.org/#validate_by_uri for any major error and found nothing.

    We are still getting following error on page message from IE8 because of JQuery.

    Message: Invalid argument.

    Line: 144

    Char: 219

    Code: 0

    URI: http://www.companywebdesign.ca/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.4.2

    We hoping you will be able find a solution soon because we really like this template.

    Thank you

    Ruben

    #32143

    Hi James,

    Were you able to try the clean install and test in IE8 / Win XP & 7 ?

    Any suggestions would be greatly appreciated.

    Thank you

    Ruben

    #32144

    I’ve run a clean install but can’t replicate the bug. I take it you’re not getting the bug on the demo (my IE8 doesn’t have a problem here).

    This suggests this could be down to one of a few things:

    1.) Plugin on your site which conflicts somewhere in the JS (since in your previous post you already tried disabling them all this probably isn’t it)

    2.) Server configuration / caching issue – if you set up a duplicate install on the same server and try another install on local machine (WAMP / MAMP) do you get the same bug?

    3.) Corrupt files – try re-uploading all the WordPress core files and theme files, having re-downloaded the latest stable version of WordPress.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Window 7, Internet Explorer 8, Error on page and Invalid argument.’ is closed to new replies.