Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #21417

    Hi Support and hope you can help,

    I have been migrating a static HTML site over to WordPress for a couple of weeks now, its an ecommerce operation and the job is basically 400 products across an 800 or so page site.

    First issue I had was after tryng to publish a product (300 and something – no problem with products before then) was a screen with a message saying ‘The given object ID is not that of a menu item – each error message was in pink and there appeared to be one for every menu section I created (screen was full) Since then it looks like I have lost my menu set up.

    In the process of deactivating plugins etc to narrow things down I also updated Woocommerce to the latest version, having taken Kriesi’s advice to wait a week or so to get a heads up on any issues. What I have now on the Replete theme are some oddities and I have exhausted the Replete WooCommerce 2.0 Bug Thread by Devon (works a treat btw)

    * On product pages borders around descriptions and background colours within the borders no longer appear, tabs now just appear as text in an odd position to the left.

    * Product Sliders are now showing ‘Show all ABC.. results’ with a dropdown which was not there before just above slider.

    Hope that makes sense and any advice appreciated!

    #111736

    Hi Andalucianexports,

    Can you link to one of your product pages to take a look? I’ve not see the error message or anything like it before however so I’m not sure what happened there.

    Regards,

    Devin

    #111737

    Hi Devin,

    The site is password protected, can I pm the details?

    Having read through the forums I am now of the understanding that the newly appeared dropdown menu above the product slider is a new feature from Woocommerce but the front end product pages do look different, the other issue I am having is that when I click to view a product I get taken to the page – you can see it loading then it jumps down to the product description, this piece of code is what appears on the end of the URL: #tab-description

    Adding products now seems to be working ok however the admin product page is being affected by the Yoast plugin as when that is activated the product page displays everything vertical down the right hand side as per this post:

    http://www.kriesi.at/support/topic/yoast-seo-woocommerce-201-products-in-product-page-products-names-problem

    #111738

    Try disabling any active plugins you have running besides WooCommerce and see if the tab issue goes away. So far that has been the fix and some plugins are causing that to happen for some unknown reason.

    There are a few bug fixes available for Replete as well which are posted here: http://www.kriesi.at/support/topic/replete-woocommerce-20-bug-thread#post-100918

    Regards,

    Devin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Woo 2 Updates & Beginners issues…’ is closed to new replies.