Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #9885

    Hi,

    I see there is a update of woocommerce, new build 1.5.

    Anybody has updated yet? does anybody know if this could cause problems like update before?

    Support team did you have the time to test?

    Regards,

    Roy

    #66158

    Hey!

    We have no bug reports yet and I didn’t notice any issues yet but I’d wait a few days.

    Best regards,

    Peter

    #66159

    Hi

    I have this issue after updating woocommerce to 1.5

    a1re5.jpg

    Any suggestions on how to fix?

    Thanks & Regards

    Steve

    #66160

    Hi!

    Can you post a link please?

    Regards,

    Peter

    #66161
    #66163

    Here comes the fix! Add float: left;

    You can add this to custom.css or change the main file woocommerce-mod.css.

    themes/abundance/css/custom.css

    or

    themes/abundance/woocommerce-config/woocommerce-mod.css

    .avia_style_wrap {

    background-attachment:initial;

    background-clip:initial;

    background-color:transparent;

    background-image:url(http://www.yourdomain.com/wp-content/themes/abundance/woocommerce-config/images/bg-style-wrap.png);

    background-origin:initial;

    background-position:50% 100%;

    background-repeat:repeat no-repeat;

    border-bottom-left-radius:6px;

    border-bottom-right-radius:6px;

    border-top-left-radius:6px;

    border-top-right-radius:6px;

    display:inline-block;

    padding-bottom:6px;

    padding-left:6px;

    padding-right:6px;

    padding-top:6px;

    position:relative;

    float:left;

    }

    #66164

    thanks!

    Fixed

    #66165

    My new website was working great and I was loving Woocommerce until I updated to 1.5. Now I receive a 500 Internal Server Error on every page. I can still login to my control panel though and when I deactivate woocommerce the site works again but without the products obviously. I’m up to date on all php and mysql. I’d be happy using the old version of woocommerce but when I upload that instead it no longer works either. My hoster (godaddy) has looked into it with no explanation. Any ideas? The site is http://items4sale209.com/store/home/ but all you can see now is the 500 error. Any help or ideas would be wonderful.

    #66166

    I don’t know if this has anything to do with the theme but I just updated to 1.5 and now the back-end of my site can’t be accessed. I get a http error 500. My site loads perfectly fine and normal on the frontend though.

    #66167

    sfalferek and rawkus17: have either of you found a solution for this?

    #66168

    I also have these problems.

    Also the layout seems to be different, like the price…it’s not showing up!!!

    Help us dude!

    #66169

    Hi all!

    Make sure that you have the latest Abundance version 1.3 and the latest WooCommerce version 1.5 (don’t know if it’s compatible with 1.5.1)

    To check this go to Admin Panel > Themes > and check the version of your theme.

    - JoNi

    #66170

    Hey guys! as Joni said the latest version of woocommerce is out now and it should fix the problems mentioned here :)

    Please update to the latest version, and if you encounter any issues create a new thread :)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Woocommerce 1.5 and Abundance theme’ is closed to new replies.