Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #221115

    Hi
    I have installed WooCommerce and have added a lot of products.

    However the search box in the header no longer works when woocommerce is activated.
    I disabled it and the search box worked fine.

    Has anyone else had this issue before or does anyone know how to fix it?
    Any help will be greatly appreciated

    Thanks

    • This topic was modified 7 months, 1 week ago by  sebwelch. Reason: added tags
    #221124

    Hi,

    Can you post the link to your website please?

    What version of WooCommerce have installed?

    Regards,
    Josue

    #221126

    http://islandtyres.com.au/777

    It is version 2.0.20

    #221152

    Hi,

    Can you create an administrator account and post it here as a private reply?

    Regards,
    Josue

    #221221
    This reply has been marked as private.
    #221304

    Hi!

    It wasn’t WooCommerce but “YITH WooCommerce Ajax Navigation” the one who caused the conflict:

    http://www.islandtyres.com.au/777/

    Unfortunately i don’t think we could support compatibility fixes for non officially supported third-party plugins.

    Regards,
    Josue

    #221334

    Hi
    It is now working.

    Are you able to explain what you changed ?

    Thanks again

    #221362

    Hey!

    I disabled YITH WooCommerce Ajax Navigation.

    Best regards,
    Josue

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.