Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #19574

    This is the issue for me, I am able import an image through the gallery but I am unable to put it in through the “Set Featured Image” even if I import the dummy shop from WooCommerce and “Set Featured Image” with one of the Tshirts and then do an update and publish – it just disappears like magic… it is the weirdest thing and then inside the WordPress dashboard – the image is no longer there and you click to select to”Set Featured Image” but that doesn’t work either, I have setup two test websites to show you what I mean, really hoping someone might be able to tell me what is going on or if it is a server issue? The images are all under the uploaded folder and they have different sizing etc… and it seems they have been imported with 646 file attributes

    http://www.iseed.org.nz/?post_type=product (There should be all product pictures on display but they are not displaying at all)

    http://www.ironmen.org.nz/iseednz/?product=berlin (There should be a picture under the heading of the tshirt and it has disappeared, and also disappeared from the “all product list”) all I did here was set featured picture that was already set and then it disappeared? on two different sites??

    Here are the images of inside the dashboard

    Here I have set the featured image http://imgur.com/HKeZJtr

    Here in the next step I have updated and published and the image has disappeared http://imgur.com/6lKLfF8

    And in the All Products Menu and the actual product menu the image has disappeared http://imgur.com/IY7AbQN

    I remember quite a long time ago with another WordPress theme that I needed to apply special file permissions to a JS folder, maybe it could be something similar?

    I am quite new to this and would really appreciate a simple approach to help resolving this incredibly frustrating issue please, thank you.

    #104195

    Hi ctl,

    I just addressed this question in your other topic: http://www.kriesi.at/support/topic/2-quick-flashlight-questions-and-1-not-so-quick-maybe#post-92673

    I’ll close this one for now so that we only have a single open topic on the issue.

    Regards,

    Devin

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘WooCommerce losing images when "set featured image" and disappears from pages’ is closed to new replies.