Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #807612

    Good day all,

    I have had issues with WooCommerce ever since the upgrade to their latest version. Since that upgrade, I am not able to display the pictures for someone to select and view the item to possibly purchase. In the past when the pictures were selected it would become larger for better viewing. It was displayed below the main title and the cost below it. See this link: https://prhdesignsllc.com/?product=string-lake. Now go to this link: https://prhdesignsllc.com/?product=mormon-row-5-2 and you will see that a picture is no longer displayed for the user to select and view. I have been in contact with WooCommerce for several weeks and they have stated that the Flashlight theme needs to be updated to resolve the issue. I have spent time on your website for solutions but have found none that will resolve the issue. I would appreciate your assistance with this issue.

    #808287

    Hey Paul,

    We will do notice that to Kriesi, as not sure if he has updated the theme
    We would appreciate some patience, until he goes further with it.

    Thank you very much

    Best regards,
    Basilis

    #816989

    What is the latest on getting Flashlight theme updated to work correctly with woo commerce. I need to post new items to sell for my customers and still not able too.

    Best regards Paul

    #819008

    Hi,

    Our developer messages me today, that he is working on it.
    It will – most probably be released as an update inside the week and I whope it will do solve all your issues.

    Best regards,
    Basilis

    #819294

    Hi,

    Sorry for the late reply but we have been working on the update of another theme.

    I checked flashlight on my local install and on your site – but I could not reproduce the problem.

    I added a product on your page https://prhdesignsllc.com/?product=test-product and it works fine (I used one of your pictures and replaced it with an uploaded new one later).

    I cannot find the product of your given link in the product list – probably something is wrong with this entry in the database and this caused the problem.

    Hope, you enjoy the theme

    Best regards,
    Günter

    #819749

    Günter,

    Thanks for your help. I gave this a try this evening and It is working as it should. It is great to be able to add products once again.

    Best regards,

    Paul

    #819830

    Hi Paul,

    Great, glad to hear it’s working as it should. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.