Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #272586

    Hello,

    I installed the latest version of WordPress as well as the latest WooCommerce.
    The product image set is not working. Meaning that when I click on the product image set
    and chose the image, and Update, it’s not published. Is there anyone else experiencing this issue?

    #272660

    Hey!

    Are you using the latest version of Flashlight (2.5)?

    Regards,
    Josue

    #272766

    Hey!

    No , I am using version 2.4, how can i update to version 2.5 of flashlight ?

    thanks
    sam

    #272796

    Hi!

    Follow this tutorial (it’s for Enfold but the procedure is the same):

    http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Regards,
    Josue

    #274643

    Josue, Thank you for your prompt response, I could not update the flashlight according to the provided tutorial. There’s no update option in the administration area. I wanted to reinstall the theme from scratch but now in the download section the theme has disappeared.

    #274646

    I was referring to the video at the bottom (FTP Method):

    Cheers!
    Josue

    #274659

    Josue, The problem is I don’t have the files in my themeforest control panel anymore, as mentioned it has been disappeared. How can I get them back?

    #274661

    If that’s the case you’d need to contact Envato:

    http://support.envato.com/index.php?/Tickets/Submit

    Cheers!
    Josue

    #279669

    Josue, Thank you for following up my issue.
    I updated both the wordpress and the flashlight to the latest version
    but the problem still persists. In the products section, I can not assign
    any picture/Thumbnail to the categories.

    #279722

    Hi,

    Can you please create me an administrator account? post it here as a private reply.

    Regards,
    Josue

    #281246
    This reply has been marked as private.
    #281341

    Hey!

    You need to set the product image here:

    I did it for the first one:

    http://www.kianik.net/?post_type=product

    Regards,
    Josue

    #281725
    This reply has been marked as private.
    #281751

    You are welcome, always glad to help :)

    Regards,
    Josue

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘WooCommerce Product Image Set not working’ is closed to new replies.