Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3203

    It would seem that the upgrade to WordPress 3.1 has busted all of the links to my portfolio items. I can’t even view them directly from the back end of the Website. What do I have to change in the theme to get it to reference the custom post types properly again? PLEASE HELP!

    http://www.firsttracksmarketing.com/portfolio/websites/

    Try to click on any sample to see what I mean.

    Thanks

    #41213

    wellcome to the club…. till this is resolved you can disable pretty permalinks, set to default…

    maybe someone whos portfolio pages work and who has access can post his vhost config amd his htaccess, we all have the same htaccess so it can not work for one and not for another..

    #41214

    Ahhh I was just going to add to this that it’s definitely related to my custom permalink structure that I have set up for the site right now….I am currently using this formatting which was working perfect before I upgraded the WordPress system to 3.1…

    /%category%/%postname%.html

    I can’t really change my system back over to ugly default links now because I have WAY too much stuff that is linked using the above structure…..just going to disable the links for more details for now until this is resolved.

    PLEASE HELP! ;)

    #41215

    Hey,

    please use this thread for discussions: http://www.kriesi.at/support/topic/help-wordpress-update-has-broken-habitat

    I’ll close this thread to avoid cross posting, etc.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘WordPress 3.1 breaks ALL LINKS to portfolio items….’ is closed to new replies.