Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #18335

    Hello Community, I am using the replete theme with my WordPress MultiSite install and when I got to register and create a blog on my website while using the replete theme the registration page does not display properly at all.

    How can I fix this and can support for WordPress Multi-site be made in the next update?

    #99072

    Hi smartsites1,

    Can you explain a bit further about what is happening?

    The theme support MU installations as far as I know since that is what Kriesi runs on his demo site for all themes (one big MU).

    Also make sure the WPMU installation complies with the license you’ve purchased from Themeforest since I know it mentions MU specifically.

    Regards,

    Devin

    #99073

    Hello Devin, It is really my wordpress registration page that is not displaying properly, you can see in the image here: http://onlinemallbrisbane.com/wp-content/uploads/2012/12/rego-01.jpg

    Do you know what I can do to fix it?

    #99074

    The text is white and the wp-signup file sets its width to 90%. So it gets really wide without some kind of smaller container. Setting the color to black text with the following gets you the basic set up but you’ll need to adjust the plugin settings/css to work with the themes layout it looks like:

    .mu_register {
    color: black;
    }

    Regards,

    Devin

    #99075

    Thanks Devin, I will play around with the css a bit…though I was hoping I wouldn’t have to and it would be fine.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘WordPress Multi-site Registration Page Wrecked’ is closed to new replies.