Tagged: ,

Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • #174606

    I am working on the layers in the slider.

    I created some semi-transparent text boxes.
    In the preview I can see that the results are exactly how I want them to be. Alignment of text, size of boxes it is all like I want it.

    Then I load the page and:
    text is aligned to the left, instead than to the right.
    The boxes do not have all the same width, as they do in preview. They are as wide as it is needed to fit the text. But I want them to be all of the same size.

    Can you help me here?
    Many thanks in advance.

    #175051

    I really need some help here.
    I am looking forward, thanks a lot.

    #175179

    Hi!

    Can you post the link to your website?

    Regards,
    Yigit

    #175264
    This reply has been marked as private.
    #175265
    This reply has been marked as private.
    #175302

    Hey!

    You can check “Set as private reply (Only you and moderators will see the content of this post)” above Submit button and post it here privately

    Regards,
    Yigit

    #175464
    This reply has been marked as private.
    #175619

    Hello!

    avia.yigit[at]gmail.com

    Best regards,
    Yigit

    #175672
    This reply has been marked as private.
    #175673
    This reply has been marked as private.
    #176604

    Hello!

    I have not recieved admin login. Please post it here and make sure to check ” Set as private reply (Only you and moderators will see the content of this post)” above Submit button

    Cheers!
    Yigit

    #178434
    This reply has been marked as private.
    #179631

    Hi!

    “ERROR: The password you entered for the username yigit is incorrect” :)

    Best regards,
    Yigit

    #179660
    This reply has been marked as private.
    #179813

    Hey!

    No i did not. It is not in my spam folder either. But please post login credentials here privately.

    Cheers!
    Yigit

    #179908
    This reply has been marked as private.
    #179912

    Hi!

    Can you post a screenshot and point out which boxes are not aligned correctly? You have 2 slides on your homepage and boxes are very well aligned in both on my end

    Regards,
    Yigit

    #179956
    This reply has been marked as private.
    #179962

    Hey!

    You can upload them on http://imgur.com/ or on Dropbox and post links in here

    Best regards,
    Yigit

    #179963

    I sent a screnshot via e-mail.
    If it gets to you, please look at the boxes on the left hand side, in the slide where is the Osaka cityscape.
    Those boxes are aligned to the left.

    If you check the “unnamed slider” that is the one that is showing on the homepage, and you to preview mode, the boxes are set and they look like I want them to look. Aligned on the right.
    Please see the difference and let me know.

    Thanks.
    Mario

    #180070

    Hi!

    Can you please post the screenshot here including the login details so that every moderators can see it? Please set it as a private reply.

    Best regards,
    Ismael

    #180105
    This reply has been marked as private.
    #180279

    Hey!

    You have set user role as subscriber so we have no access to LayerSlider plugin. Please switch it to Administrator

    Cheers!
    Yigit

    #180969
    This reply has been marked as private.
    #181056
    This reply has been marked as private.
    #181195

    Hey!

    I just logged in and checked “unnamed” slider and it does look the same on homepage as it does in preview.
    Preview http://i.imgur.com/tr3iqtR.jpg
    Homepage http://i.imgur.com/HNXp8Xe.jpg

    Cheers!
    Yigit

    #181216
    This reply has been marked as private.
Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)

The topic ‘Working on the slider – textboxes.’ is closed to new replies.