Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #18630

    hello there,

    Today the new WP3.5 version has been officially pubblished, but some of the problems I pointed out months ago are still there.

    http://www.kriesi.at/support/topic/wordpress-35-compatibility#post-77805

    http://www.kriesi.at/support/topic/some-problem-with-slide-and-widget-combo

    First of all the sliding-bar problem that you can check on my blog:

    http://www.luxemozione.com/

    As you can see the slider-bar which is placed belowe the featured images doesn’t move and remain stuck on the left.

    I have also tryed with different browser, w/o success.

    Can you fix it out

    please?

    Thanks

    Giacomo

    #100184

    Hi,

    I looked at your post but you ended it by saying : ‘Now (apparently) everithing seems workin good.’

    This image is missing from your site, deleted. The theme is looking for it and throwing error

    http://www.luxemozione.com/wp-content/themes/shoutbox/images/skin-minimal/ribbon.png


    The theme needs a newer jQuery UI for WP 3.5. Try this please:

    1) Open functions.php file at base of the theme and delete line 67-68 which looks like

    wp_register_script( 'avia-ui', AVIA_BASE_URL.'js/jquery-ui-1.8.14.custom.min.js', 'jquery', 1, false );
    wp_register_script( 'avia-default', AVIA_BASE_URL.'js/avia.js', array('jquery','avia-html5-video','avia-ui'), 1, false );

    2) and paste the code below in place of the two lines you just deleted in previous step:

    wp_register_script( 'jquery-ui-core', '/wp-includes/js/jquery/ui/jquery.ui.core.min.js', array('jquery'), '1.9.2', 1 );
    wp_register_script( 'jquery-ui-widget', '/wp-includes/js/jquery/ui/jquery.ui.widget.min.js', array('jquery'), '1.9.2', 1 );
    wp_register_script( 'jquery-ui-mouse', '/wp-includes/js/jquery/ui/jquery.ui.mouse.min.js', array('jquery-ui-widget'), '1.9.2', 1 );
    wp_register_script( 'jquery-ui-slider', '/wp-includes/js/jquery/ui/jquery.ui.slider.min.js', array('jquery-ui-core', 'jquery-ui-mouse'), '1.9.2', 1 );
    wp_register_script( 'avia-default', AVIA_BASE_URL.'js/avia.js', array('jquery','avia-html5-video','jquery-ui-slider'), 1, false );

    Please let us know if this did the trick,

    Thanks,

    Nick

    #100185

    Hello Nick,

    thanks for your prompt answer! I changed the code as you described above and all seems working good (now for true ;) )

    About the missing png you pointed out, probably it was delete for a mistake, now I replaced it with the original one, and also this problem would be solved.

    Thanks for the tip and for your support

    regards

    Giacomo

    #100186

    Hi Nick,

    Will Shoutbox be updated to put in this fix that you posted?

    I’m still on v.12, but I don’t want to update to v13 if there are more changes coming because of WP3.5…

    Thanks

    rich

    #100187

    Hi!

    Yes sure. I’ll tag this thread for Kriesi and notify him.

    Best regards,

    Peter

    #100188

    Hello Dude, thanks for this news, I’m waiting for the new version then…

    Regards

    Giacomo

    #100189

    Hi Giacomo,

    It will probably take a bit of time to get any new versions out since updates will need to be done across all the themes Kriesi wants to bring up to date with 3.5.

    Regards,

    Devin

    #100190

    Hey!

    Added the latest version of jquery.slider so it should work fine in wp3.5 :)

    Thanks for the notice!

    Regards,

    Kriesi

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘WP 3.5 problem on sliding bar’ is closed to new replies.