Tagged: ,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #8203

    Hi there,

    I’ve got a problem with the mega menu and WPML plug in. I want the language switcher to appear on the main menu, it works fine with just the text, but I’d like to use the flag option and this doesn’t work properly in the menu and it’s not possible to select the alternative language. Is there anything I can do. My site is http://www.digital-daniel.it

    #60659

    I should add it’s worse in Chromium browser – but not perfect in Firefox

    #60660

    Hey,

    Add following code to css/custom.css:

    .icl_languages_selector a img, .icl_languages_selector a:hover img{
    display: inline !important;
    }

    #60661

    Thank you,

    That solved it in the side bar swticher, BUT not in the menu.

    #60662

    Again the problem is worse with Chrome browser.

    #60663

    The language selection displays fine for me here:

    Maybe try to clear the browser cache…

    #60664

    Good morning Dude,

    I took it off yesterday – I’m putting it on again now. And the footer display is strange too. I’ve removed the code you suggested for the time being as that only solved the switcher in the widget.

    Could you check again please. http://www.digital-daniel.it

    Many thanks

    Daniel

    #60665

    Update:

    The nice, helpful people at WPML have got me on the right track. This is what I’m using now in my theme css:

    .menu-item-language img.iclflag {

    display: inline !important;

    }

    #lang_sel_footer ul li img {

    display: inline;

    }

    #lang_sel_footer ul li {

    float: left;

    }

    I’m now trying to get the footer to show in an opaque background and centred so it’s not lost

    #60666

    Hey,

    I replaced everything you have in your custom.css with this:

    .icl_languages_selector a img, .icl_languages_selector a:hover img {
    display: inline ! important;
    }

    .menu-item-language img.iclflag {
    display: inline ! important;
    }

    #lang_sel_footer ul li img {
    display: inline;
    }

    #lang_sel_footer ul li {
    float: left;
    background:#c0c0c0;
    padding:5px;
    }
    #lang_sel_footer{width:194px; margin: 0 auto;}

    This should help you get where you want to be. Let us know if it works :)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘WPML Menu Flags not working’ is closed to new replies.