Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #28578

    Hello,

    I use “Blog posts” module in the frontpage of my site. It works fine with the default language (being French).

    But when I switch to my secondary language (English) in the admin area, and I go to the advanced layout editor to edit Blog posts configuration, I can only see the french name of the categories of the posts to display.

    Also no posts are displayed at all in the frontpage.

    Thanks for your help.

    Basile

    #138003

    Please make sure you’re using the latest version of WPML (2.9.x) and the latest version of the theme (Enfold 2.0.x). Then deactivate all plugins except WPML and WooCommerce and check if the issue persists. If yes please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it. However if it works afterwards activate the plugins one by one until the blog element breaks again…

    #138004

    Hi I updated everything and tried to deactivate all plugins but the bug remains.

    I dropped you a mail, can you please let me know what I may have done wrong ?

    Thanks.

    Basile

    #138005

    Problem found. The Leaflet Maps Pro plugin seems to be incompatible with WPML or at least it messes up our post queries if the user switches the language. Solution: Deactivate it to select the right categories, then save the element/page and reactivate the Leaflet Maps plugin.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘[WPML] Secondary language posts not showing in "Blog Posts" in the frontpage’ is closed to new replies.