Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #22781

    Hi Team, I’m having some trouble adding an embedded code into a page. No matter how we post the embedded code from Youtube this is what I get:

    http://demo.globalads24.com/wp-content/uploads/2013/05/Picture-2.png

    Maybe it’s something wrong with the code I added?

    Code: http://demo.globalads24.com/wp-content/uploads/2013/05/Picture-3.png

    The size stays the same no matter what dimensions I ad to it, plus it looks scrunched together with the Youtube sign and sound volume all scrambled up,

    I don’t want it as a featured video at the top, I just want it a medium size in the post.

    Thank you all in advance.

    -Nicolas

    #117205

    Hi Nicolas,

    We will need to inspect the iframe within the page live to see whats going on. Typically what I always suggest is putting iframes inside column shortcodes to put it inside the themes grid.

    Regards,

    Devin

    #117206

    If you use google adwords codes (like remarketing), sometimes the javascript in the code mess around with iFrames. I solved that problem using one of the google variants but I can’t recall right now which one was.

    #117207

    HI Devin and pragma9,

    Thanks for the comments.

    Devin here is the live webpage http://globalads24.com/what-we-offer

    We have tried putting it inside icon box and 1/2 page shortcodes and its the same result.

    * Here is a screenshot http://demo.globalads24.com/wp-content/uploads/2013/05/Picture-23.png

    * and below is the iframe code copied from youtube

    <iframe src="http://www.youtube.com/embed/05we2g3Edgs" height="315" width="560" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe>

    We have tested with object code and it works here is a screenshot http://demo.globalads24.com/wp-content/uploads/2013/05/Picture-24.png below is the object code

    <object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/05we2g3Edgs?hl=en_US&version=3&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/05we2g3Edgs?hl=en_US&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

    So if you know any other way to insert an iframe to post regular size videos please let me know. Thanks.

    Regards,

    Nicolas

    #117208

    Hi,

    Did you add this directly to the editor? This is a css fix.

    .page iframe {
    width: 560px !important;
    height: 315px !important;
    }

    I think what’s causing the issue is the pixel perfection script located on js > avia.js.

    Regards,

    Ismael

    #117209

    Thank you Ismael, it worked. Here is the link: http://globalads24.com/what-we-offer and yes the code is directly inside the editor as it didn’t change within shortcodes so i left it as originally posted.

    We will mark this topic resolved since css works but we did some more tests and it looks like a bug on an updated Replete (from 1.3 to 1.4) Below are comments:

    - first we tested iframe with Incarnation theme and it works http://grv.golbow.com/test-555

    - then we tested with enfold and it also works http://www.omglovetwins.com/test-enfold

    - then we tested on a new demo site with replete 1.4 and it works there also (puzzled) http://farhills.golbow.com/test-replete-new-version

    - then we tested on original demo which we used to test while building the main site and both were updated from 1.3 to 1.4 and it doesn’t work there. Here is a link http://ylecas.com/test-ylecas

    So for some reason it doesn’t work if it was updated from a previous version, but it does work if replete 1.4 was uploaded directly.

    Regards,

    Nicolas

    #117210

    Hey!

    It seems to work for me here http://ylecas.com/test-ylecas too. Please try to clear the browser cache.

    Regards,

    Peter

    #117211

    Hi Peter

    Very strange, this morning I opened up the page and it also worked!

    However I checked about a half hour ago and it’s small again, I also emptied the page cache and tried the same page on 2 different Mac computers and 2 different PCs of different browsers and versions. For some reason it’s still small :-/

    http://ylecas.com/test-ylecas/

    Thanks

    Regards

    Nicolas

    #117212

    Hi!

    Very strange – maybe it depends on the youtube source (i.e. if they have a lot of traffic youtube doesn’t load the hd video version but sd, etc.).

    Best regards,

    Peter

    #117213

    Hi Peter,

    Yes possibly that is the reason. We will be switching to Enfold shortly so it should clear up the problem. We will use the updated Replete 1.4 license for another website, that way it doesn’t cause this issue :)

    Best regards,

    Nicolas

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Youtube Video not Resizing’ is closed to new replies.